philips telefooncentrales                                            PHILIPS

  SOPHO IPC 100

De vooruitstrevende IP-PBX communicatieoplossing voor kleine en middelgrote organisaties ... sense en simplicity in de wereld van de bedrijfscommunicatie. De SOPHO IPC 100 is een nieuwe hybride IP-PBX communicatieoplossing voor het midden- en kleinbedrijf met 8 tot 50 aansluitingen, die voorziet in de meeste recente Voice over Internet Protocol (VoIP) technologie.
De SOPHO IPC 100 is een zeer flexibele en gebruiksvriendelijke communicatieoplossing die door IP technologie zeer toekomstvast is en daarnaast door schaalbaarheid toekomstige groei eenvoudig faciliteert.
Het professionele systeem SOPHO IPC 100 is ontworpen om te voldoen aan de toenemende behoeften van kleine en middelgrote bedrijven; het systeem is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te installeren. Dankzij de krachtige functies wordt uw bedrijf productiever en kunt u zich op de klant concentreren, en dat alles tegen een aantrekkelijke prijs.
In tegenstelling tot de meeste concurrerende systemen dwingt de SOPHO IPC 100 u niet uw bestaande uitrusting te vervangen. De SOPHO IPC 100 is schaalbaar en is het enige systeem dat van start kan gaan met 3 netlijnen en 8 toestellen, om zo uit te groeien tot 96 toestellen, zonder ook maar iets te moeten vervangen. Meer nog, de SOPHO IPC 100 is klaar voor de toekomst. Omdat hij compatibel is met het Session Initiated Protocol (SIP) – een internationaal erkende standaard voor internettelefonie en Voice-over-IP (VoIP) – kunt u van de nieuwe diensten en toepassingen gebruik maken, ongeacht de snelheid waarmee de technologie vooruitgaat.
 

SOPHO IPC 100
 
         
  SOPHO IPC 500

De IPC 500 is speciaal ontworpen om volledig geïntegreerd te worden in uw organisatie. Met de IPC 500 hebt u de keuze: traditionele circuitgeschakelde telefonie, draadloze telefonie via DECT, VoIP telefonie of elke combinatie van deze drie mogelijkheden. En dat alles met één enkel systeem, zodat u in uw eigen tempo en naarmate uw businessbehoeften verder ontwikkelen het maximale kunt halen uit de convergentie van spraak en data. U kunt uiteraard ook klein beginnen en in een later stadium uitbreiden: de IPC 500 is ideaal voor individuele sites met ca. 50 tot 300 extensies en voor multi-site oplossingen met een maximum van ca. 2500 extensies. Bovendien ondersteunt het systeem CTI toepassingen en biedt toegang tot diverse andere bedrijfsapplicaties. U stelt zelf een applicatiepakket samen op basis van de specifi eke behoeften van uw onderneming – van de uiterst geavanceerde InSite-applicatie die statistische oproepgegevens verzamelt tot de praktische Voicemailapplicatie