Panasonic telefooncentrales
Op deze pagina vindt u een overzicht van de telefooncentrales van Panasonic. Meer informatie vindt u ook op onze Download pagina.

Klik hier om naar de Panasonic Toestellen te gaan

De TDA centrales in het algemeen:

De KX-TDA is een hybride IP telefooncentrale en een krachtig communicatiemiddel bedoeld om bedrijven te ondersteunen in het huidige netwerktijdperk. Deze telefooncentrale combineert functionaliteit en betrouwbaarheid met de IP-technologie. De uitkomst is een prestatiegericht zakelijk communicatiesysteem dat voorziet in geavanceerde telefoon- en berichtenbehandeling, efficiënte en flexibele communicatie, draadloze Dect mobiliteit dankzij het aansluiten van Cell Stations direct op de toestelpoort, IP netwerkmogelijkheid, Voice-over-IP en een naadloze integratie met uw PC door middel van een plug & play USB verbinding. Het internet en de breedbandtechniek hebben de zakelijke wereld op zijn kop gezet. Deze hybride telefooncentrale brengt uw bedrijf up to date met de huidige technologie en functies. De communicatie binnen uw bedrijf zal compleet veranderen, want deze telefooncentrale is eenvoudig in het gebruik, zelfs voor mensen met weinig ervaring in IP.

KX-TDA15NE

De KX-TDA15NE is het nieuwste model uit de zeer succesvolle TDA serie telefooncentrales van Panasonic. Dit model is de kleinste uit de serie maar beschikt naast het voordeel van de stabiliteit van het TDA platform over de volgende capaciteit:
- maximaal 4 ISDN-2 lijnen aan te sluiten of 3 ISDN-2 lijnen plus een analoge lijn;
- maximale toestelcapaciteit 16 x digitaal + 4 x analoog OF 8 x digitaal + 12 x analoog;
Standaard beschikt de KX-TDA15NE over 2 stuks ISDN-2 netlijnaansluitingen, 4 hybride toestelpoorten en FSK Nummerweergave op analoge poorten.
Op de download pagina vindt u een makkelijk overzicht van de mogelijkheden en capaciteit van deze veelzijdige telefooncentrale.

KX-TDA15NE
€ 699,- excl. BTW

 

         
  KX-TDA30NE

De KX-TDA30 is een hybride IP telefooncentrale en een krachtig communicatiemiddel bedoeld om bedrijven te ondersteunen in het huidige netwerktijdperk. Deze telefooncentrale combineert functionaliteit en betrouwbaarheid met de IP-technologie. De uitkomst is een prestatiegericht zakelijk communicatiesysteem dat voorziet in geavanceerde telefoon- en berichtenbehandeling, efficiŽnte en flexibele communicatie, draadloze Dect mobiliteit dankzij het aansluiten van Cell Stations direct op de toestelpoort, IP netwerkmogelijkheid, Voice-over-IP en een naadloze integratie met uw PC door middel van een plug & play USB verbinding. Het internet en de breedbandtechniek hebben de zakelijke wereld op zijn kop gezet. Deze hybride telefooncentrale brengt uw bedrijf up to date met de huidige technologie en functies. De communicatie binnen uw bedrijf zal compleet veranderen, want deze telefooncentrale is eenvoudig in het gebruik, zelfs voor mensen met weinig ervaring in IP.

 

 

KX-TDA30NE
 € 999,-  excl. BTW

 
   

KXTDA100NE 

Basiscabinet met manual op CD, 5 vrije sloten en 1 slot voor het optionele board KX-TDA0190*. Plaatsing mogelijk voor S-Type voeding of M-Type voeding. *)vanaf software 2.02 is het optieslot voor alle kaarten inzetbaar. 

 

 

KXTDA100NE
€ 949,- excl. BTW

   

KXTDA200NE 

Basiscabinet met manual op CD, 10 vrije sloten en 1 slot voor het optionele board KX-TDA0190*. Plaatsing mogelijk voor M-Type voeding of L-Type voeding. *)vanaf software 2.02 is het optieslot voor alle kaarten inzetbaar. 

 

 KXTDA200NE
€ 1399,- excl. BTW

         
  KXTDA600NE 

Basiskabinet exclusief voeding met 10 vrije sloten (geen apart slot voor option board). De centrale is uit te breiden met nog maximaal 3 extra expansiekasten KX-TDA620NE. 

 
    

KXTDA600NE
€ 2699,- excl. BTW

 
         
  KXTVM50 

Panasonic Voice Processing Systemen 
Panasonic Voice Response Systeem 
Panasonic KX-TVM50 Voice Processing Systeem. Standaard 64 mailboxen, 4 uur opname capaciteit en 2 kanalen. Door KX-TVM502 kaarten toe te voegen kan per kaart telkens met 2 kanalen worden uitgebreid tot een totaal maximum van 6 kanalen. Iedere kaart gebruikt 1 digitale toestelpoort om met de KX-TDA centrale te koppelen.
Als de optionele netwerk kaart is geplaatst kunnen Voice Mail berichten per email aan de gebruiker worden verzonden met desgewenst als bijlage het bericht in WAV formaat.
De KX-TVM50 beschikt over een USB poort. Deze poort wordt gebruikt om het systeem te programmeren. Als de optionele netwerk kaart is geplaatst kan deze ook voor programmeren worden gebruikt. 

 

KXTVM50 
€ 849.00 excl. BTW 
 
         
  KXTVM502 

Panasonic Voice Processing Systemen 
Interface kaart 2 kanalen (TVM50) 
Interface kaart voor de KX-TVM50 Voice Processing Systeem van Panasonic. De kaart wordt aangesloten op 1 digitale toestelpoort van de KX-TDA centrale en biedt daarmee dan 2 kanalen. 

 


KXTVM502 
€ 599.00 excl. BTW 
 
         
  KXTVM524 

Panasonic Voice Processing Systemen 
Geheugenuitbreiding 4 uur (TVM50) 
Geheugen uitbreidingskaart voor de KX-TVM50 met 4 uur spraakopslag. Hiermee kunt u de KX-TVM50 tot het maximum totaal van 8 uur uitbreiden. 

 

KXTVM524 
€ 499.00 excl. BTW 
 
         
  KXTVM594 

Panasonic Voice Processing Systemen 
Netwerk kaart voor de KX-TVM50 
Netwerk kaart voor de KX-TVM50. Hiermee kunt u Voice Mail berichten per email laten versturen en de TVM50 via het netwerk programmeren. 

 

KXTVM594 
€ 349.00 excl. BTW 
 
         
  KXA249 

Panasonic Voice Processing Systemen 
19 inch rack voor de KX-TVM50 
Deze inbouwkit gebruikt 2 HE (hoogte eenheden) in de patchkast. Diep:23 cm. 

 

KXA249 
€ 99.00 excl. BTW 
 
         
  KXTVM200NE 

Panasonic Voice Processing Systemen 
Panasonic Voice Response Systeem 
Panasonic KX-TVM200 Voice Processing Systeem. Standaard 1024 mailboxen, 1000 uur opname capaciteit, netwerkinterface en 0 poorten. Door KX-TVM204 kaarten toe te voegen kunnen er met per kaart telkens met 4 kanalen worden uitgebreid. Iedere 2 poorten gebruiken 1 digitale toestelpoort om met de KX-TDA centrale te koppelen.
Voice Mail berichten kunnen per email aan de gebruiker worden verzonden met desgewenst als bijlage het bericht in WAV formaat.
Maximaal 6 x de KX-TVM204 (24 kanalen) kan worden geplaatst. Verder beschikt de KX-TVM200 ook over een USB poort.
Programmeren kan via de USB poort of via het netwerk. 

  KXTVM200NE 
€ 2699.00 excl. BTW 
 
         
  KXTVM204 

Panasonic Voice Processing Systemen 
Uitbreidingskaart 4 kanalen (TVM200) 
Interface kaart voor de KX-TVM200 Voice Processing Systeem van Panasonic. De kaart wordt aangesloten op 2 digitale toestelpoorten van de KX-TDA centrale en biedt daarmee dan 4 kanalen. 

  KXTVM204 
€ 849.00 excl. BTW 
 
         
  KXTVM296 

Panasonic Voice Processing Systemen 
Analoge modemkaart (TVM50/200) 
Analoge modemkaart voor de KX-TVM50 en de KX-TVM200.  

 

KXTVM296 
€ 399.00 excl. BTW 
 
         
         
  KXT7668SPB 

Digitaal systeemtoestel met groot display, 8 programmeerbare toetsen, handsfree en headset aansluiting. 

 
KXT7668SPB 
€ 129,- excl. BTW
 
         
  KXT7625NE 

Het digitale systeemtoestel KX-T7625 is geschikt om aan te sluiten op de KX-TDA centrales van Panasonic. Dit toestel beschikt o.a. over 24 vrij programmeerbare (netlijn) toetsen en een handsfree functie.

Geen display, 24 programmeerbare netlijntoetsen met 2-kleuren LED, eXtra Device Port (XDP) en Digital eXtra Device Port (DXDP), 12 functietoetsen, goed zichtbare "Boodschap wacht" lamp, regelbaar volume, 2,5 mm hoofdtelefoon aansluiting, Full Duplex handsfree, geschikt voor wandmontage. Leverbaar in wit en zwart, 12 maanden NL Garantie, kleur wit. 
   

 

 

KXT7625NE 
€ 159,- excl. BTW

 
         
  KXT7630SPB 

Digitaal Systeemtoestel met 3 regels LCD en 24 vrij programmeerbare LED toetsen. Standaard aansluiting voor headset en XDP. Leverbaar in zwart en wit. 

 

KXT7630SPB 
€ 239,- excl. BTW
(niet meer leverbaar)

 
         
  KXT7633SPB 

Digitaal Systeemtoestel met 3 regels LCD en 24 vrij programmeerbare LED toetsen. Display met back-lit. Mogelijkheid tot plaatsen van USB optie en extra 12 CO module. Standaard aansluiting voor headset en XDP. Leverbaar in zwart en wit. 

 
 

KXT7633SPB 
€ 299,- excl. BTW

 
         
  KXT7636SPB 

Digitaal Systeemtoestel met 6 regels LCD en 24 vrij programmeerbare LED toetsen. Display met back-lit. Mogelijkheid tot plaatsen van USB optie en extra 12 CO module. Standaard aansluiting voor headset en XDP. Leverbaar in zwart en wit. 

 

KXT7636SPB 
€ 369,- excl. BTW

 
         
  KXT7603CEB 

Module met 12 vrij programmeerbare toetsen. Kan aangesloten worden op het KX-T7633 en het KX-T7636 systeemtoestel. 

 

KXT7603CEB 
€ 59,- excl. BTW

 
         
  KXT7640CE 

Digitaal DSS Console met 60 DSS toetsen. Dit console gebruikt een digitale toestelpoort. Leverbaar in zwart en wit 

 

KXT7640CE 
€ 169,- excl. BTW

 
         
  KX-NCP500

PURE IP:
8 netlijnen/
40 toestellen

Traditioneel:
64 netlijnen /
24 toestellen

Gecombineerd:
72 netlijnen/
64 toestellen

De netwerk Communicatie Platform (NCP) communicatie servers zijn geavanceerde communicatie oplossingen die zijn ontworpen om ondernemingen via Unified Communications hun bedrijfseconomie met "Presence" verrijkte productiviteitstoepassingen te verbeteren en te stroomlijnen. Door de efficiŽntere manieren van communicatie met zowel uw werknemers als klanten - geven de NCP servers altijd en overal toegang tot een breed scala communicatie toepassingen via slimme en gebruiksvriendelijke vaste en draadloze apparaten. Zoals o.a.  Intelligente IP teostellen, geavanceerde digitale systeemtoestellen, Softphone applicatie voor de PDA, Draadloze DECT toestellen,
en ook de gewone analoge toestellen. Verder staat de integratie met mobiele telefoons, mobiele gebruikers en thuis werkers in staat verbonden te zijn met de NCP .zelfs wanneer ze buiten de deur zijn. Convergie voorbereid- de NCP servers verstrekken innovatieve IP telefonie eigenschappen en functionaliteiten over zowel bedrijfs- als breedbandnetwerken, en kunnen aan een altijd groeiende lijst van SIP providers worden aangesloten die ondernemingen helpen om hun communicatie kosten te drukken.

 

KX-NCP500

 

 
         
  KX-NCP1000

Pure IP:
32 netlijnen/
64 toestellen

Traditioneel:
64 netlijnen/
40 toestellen

Gecombineerd:
96 netlijnen/
104 toestellen

De netwerk Communicatie Platform (NCP) communicatie servers zijn geavanceerde communicatie oplossingen die zijn ontworpen om ondernemingen via Unified Communications hun bedrijfseconomie met "Presence" verrijkte productiviteitstoepassingen te verbeteren en te stroomlijnen. Door de efficiŽntere manieren van communicatie met zowel uw werknemers als klanten - geven de NCP servers altijd en overal toegang tot een breed scala communicatie toepassingen via slimme en gebruiksvriendelijke vaste en draadloze apparaten. Zoals o.a.  Intelligente IP teostellen, geavanceerde digitale systeemtoestellen, Softphone applicatie voor de PDA, Draadloze DECT toestellen,
en ook de gewone analoge toestellen. Verder staat de integratie met mobiele telefoons, mobiele gebruikers en thuis werkers in staat verbonden te zijn met de NCP .zelfs wanneer ze buiten de deur zijn. Convergie voorbereid- de NCP servers verstrekken innovatieve IP telefonie eigenschappen en functionaliteiten over zowel bedrijfs- als breedbandnetwerken, en kunnen aan een altijd groeiende lijst van SIP providers worden aangesloten die ondernemingen helpen om hun communicatie kosten te drukken.

 

KX-NCP1000

 
         
  KX-DT321

De handige functies bij dit digitaal systeemtoestel zijn:
- automatisch kiezen
- volume regeling via schakelaar
- muurbevestiging
- conferentie
- handenvrij / meeluisteren
- boodschap wacht indicatie
- twee kleurig LED
- Digitale XDP

 
 

KX-DT321
 

 
         
  KX-DT333

De display heeft 3 regels voor optimaal gebruiksgemak. De meest gebruikte functies kunnen worden bediend met gebruik van de toetsen naast de display. Bij nummerweergave wordt het nummer weergegeven en de naam, afhankelijk van de wens van de gebruiker. Verder wordt er weergegeven:
- gespreksduur
- ingesteld functie
- afwezigheidsboodschap
- extensienaam van de interne beller

 
KX-DT333
239,- excl. BTW

 

 
         
  KX-DT343

De display heeft 3 regels voor optimaal gebruiksgemak. Dit display is bij gebruik verlicht. Ook bestaat de mogelijkheid het display continue te laten verlichten. De meest gebruikte functies kunnen worden bediend met gebruik van de toetsen naast de display. Bij nummerweergave wordt het nummer weergegeven en de naam, afhankelijk van de wens van de gebruiker. Verder wordt er weergegeven:
- gespreksduur
- ingesteld functie
- afwezigheidsboodschap
- extensienaam van de interne beller

   

KX-TD343
€299,- excl. BTW

 
         
  KX-DT346

De display heeft 6 regels voor optimaal gebruiksgemak. Dit display is bij gebruik verlicht. Ook bestaat de mogelijkheid het display continue te laten verlichten. De meest gebruikte functies kunnen worden bediend met gebruik van de toetsen naast de display. Bij nummerweergave wordt het nummer weergegeven en de naam, afhankelijk van de wens van de gebruiker. Verder wordt er weergegeven:
- gespreksduur
- ingesteld functie
- afwezigheidsboodschap
- extensienaam van de interne beller

   

KX-DT346
€369,- excl. BTW

 
         
  KX-TDE100

IP Technologie

Modulair opgebouwd

DECT-Integratie voorbereiding

XDP

De Pure IP telefooncentrales van Panasonic zijn krachtige systemen gebouwd met het oog op de toekomst. Nieuwe technologiŽen en functionaliteiten zijn zonder problemen toe te voegen en daaraan dankt het systeem zijn enorme flexibiliteit, op zowel het gebied van mogelijkheden in het gebruik, als het besparen van kosten.

 

KX-TDE100
€1499,- excl. BTW

 
         
  KX-TDE200

IP Technologie

Modulair opgebouwd

DECT-Integratie voorbereiding

XDP

De veelzijdigheid van de Pure IP Telefooncentrale KX-TDE200, stelt het in staat om snel , efficiŽnt en op de juiste manier op elk gesprek te reageren.
Dankzij de eenvoudige integratie van DECT telefoons in het systeem wordt u in staat gesteld om vooral in uw bedrijf en daarbuiten te bellen en bent u te allen tijde bereikbaar voor uw klanten.

 

KX-TDE200
€2099,- excl. BTW

 
         
  KX-TDE600

 

 

 

 

 

 

KX-TDE600

 

 
         
  KX-DT390

DSS Console met 60 toetsen.
Elke toets programeerbaar als:
- netlijn of
- toestelnummer of
- verkort kiesnummer of
- functie toegang

Console is in 4 verschillende posities in te stellen.

     
         
  KX-DT301

Deze USB  interface zorgt voor de verbinding tussen het Digitale Systeemtoestel en de PC, om gebruikt te kunnen maken van CTI software.

(Alleen voor de KX-T7636 en KX-T7633).

     
         
  KXTS500B

Enkelvoudig toestel zonder display, wel met doorschakelfunctie.

 

KXTS500B
19.95 excl. BTW 

 
         
  KXTS600EXB 

Analoog telefoontoestel met nummerweergave en handsfree. Gesprekslog voor 50 nummers, 3-regelig display, 3 directe kiesnummers (toetsen) en telefoonboek voor 50 namen en nummers. 
 
KXTS600EXB
€ 67.00 excl. BTW
 
         
  KXTSC11EXB

Tafel toestel, ook geschikt voor montage aan de wand, nummer herhaling, instelbaar belvolume, verkort kiesgeheugen van 50 nummers, naamweergave, ingebouwde voicemailbediening. Kleur zwart. 
 
KXTSC11EXB
€ 39.95 excl. BTW
 
         
  KXT7710B 

Panasonic analoog telefoontoestel met datapoort. Dit toestel kan in de pbx-mode worden gezet voor gebruik in bijv. hotels. Met deze functie kan de gebruiker niets meer aan de instellingen van het toestel veranderen (8 snelkiestoetsen). Het toestel beschikt verder over een gecombineerde ringer/message-lamp.
In de normal-mode beschikt het toestel over 5 snelkiestoetsen, 10 verkorte kiesnummers en een programmeertoets, autotoets, en pauzetoets.
Het toestel is aan de wand te monteren, belvolume in 3 stappen regelbaar, volume van de handset regelbaar. 
    

KXT7710B 
€ 50.00 excl. BTW

 
         
  KXTS108EXB 

Panasonic analoog toestel met handsfree, headset aansluiting, LCD Display voor 16 cijfers met klok, programmeerbare call restriction, bel indicator, electronische volumeregeling voor handset, headset en speakerphone, handsfree functie, kies blokkering, belsignaal in 3 stappen verstelbaar, toon/pulse kiezen instelbaar. 
  Panasonic KXTS108EXB Zwart

KXTS108EXB 
€ 59.00 excl. BTW 
 
         
  KXTCA155                                                                                 

Geintegreerd Dect
Dect handset incl. lader 
Dect handset voor de KX-TDA0141CE / KX-TDA0142CE en
KX-TD142CE(versie 5 software vereist) 

 

KXTCA155
€ 149.00 excl. BTW 
 
         
  KXTCA256 

Geintegreerd Dect 
Dect handset incl. lader 
Panasonic Dect handset voor het geintegreerd Dect systeem van Panasonic. De KX-TCA256 handset werkt met zowel de
KX-TDA0141 Cell Station als met de KX-TDA0142 Cell Station. Wordt geleverd inclusief lader. 
 
 
KXTCA256
€ 219.00 excl. BTW 
 
         
  KXTCA355 

Geintegreerd Dect 
Tough Type Systeem Dect handset incl. 
Panasonic Dect handset voor het geintegreerd Dect systeem van Panasonic. KX-TCA355 werkt zowel samen met de KX-TDA0141 Cell Station als met de KX-TDA0142 Cell Station. Wordt geleverd incl. lader.

-> Range verbetering
-> Geschikt voor binnen en buiten gebruik
-> IP54 approved (stof en spatwater dicht)
-> Incl. vibratie
-> incl. clip
 

 

KXTCA355 
€ 299.00 excl. BTW

 
         
  KXTDA0141CE 

Geintegreerd Dect 
Dect Cell Station voor op digitale poort, 2 kanalen 
Dit Cell Station heeft 2 kanalen en kan alleen worden aangesloten op een digitale poort van de KX-TDA15/30, of op een digitale poort van de KX-TDA100/200 met minimaal softwareversie 1.1 

 

KXTDA0141CE 
€ 479.00 excl. BTW 

 
         
  KXTDA0142CE 

Geintegreerd Dect 
Dect Cell Station voor op interfacekaart, 4 kanalen 
Dit Cell Station kan alleen worden gebruikt op de Dect interface kaarten KX-TDA0143CE en de KX-TDA0144CE. Het Cell Station heeft 4 kanalen. 

 

KXTDA0142CE 
€ 499.00 excl. BTW 
 
         
  KXTDA0143CE 

Geintegreerd Dect 
Dect interface kaart voor 4 stuks KX-TDA0142 
Dect interfacekaart voor 4 steunzenders (KX-TDA0142CE) voor de KX-TDA100 en KX-TDA200 

  KXTDA0143CE 
€ 1199.00 excl. BTW 
 
         
  KXTDA0144CE 

Geintegreerd Dect 
Dect interface kaart voor 8 stuks KX-TDA0142 
Dect interfacekaart voor 8 steunzenders (KX-TDA0142CE) voor de KX-TDA100 en KX-TDA200 

  KXTDA0144CE 
€ 1899.00 excl. BTW 
 
         
  KXTDA0158CE 

Geintegreerd Dect 
Dect Cell Station voor op digitale toestelpoort. 8 kanalen(V.5) 
High Capacity Dect Cell Station
Geschikt voor 8 gelijktijdige gesprekken
Aansluitbaar op digitale toestelpoort
Te gebruiken vanaf KX-TDE V1.0 en KX-TDA V5.0

  KXTDA0158CE 
€ 1499.00 excl. BTW 
 
         
  KXA272CE 

Geintegreerd Dect
Panasonic Dect repeater 
Panasonic repeater, geschikt om te gebruiken in combinatie met het geintegreerde Dect systeem of op de stand-alone Dect telefoons van Panasonic. Alleen op de Dect systeem kunnen de repeaters in maximaal 3 niveaus worden ingezet. Per niveau zijn er 6 repeaters mogelijk. Download als toelichting het PDF-document bij "Meer info". Geschikt voor de steunzenders KX-TDA0141CE en KX-TDA0142CE.

De repeater is de repeater ook te gebruiken op de Panasonic D draadloze telefoons van het type: KX-TCD700/705/715/725/735/755/775/650/410/420/450/455/505/515 

  KXA272CE 
€ 199.00 excl. BTW 
 
         
  KXA290CE 

Geintegreerd Dect 
Draagtas tbv KXTCA355 

  KXA290CE
€ 20.00 excl. BTW 
 
         
  BAG505 

Geintegreerd Dect 
Draagtas tbv KXTCA155 

  BAG505 
€ 24.95 excl. BTW 
 
         
  BAG256 

Geintegreerd Dect 
Draagtas tbv KXTCA255/256 
 

  BAG256 
€ 24.95 excl. BTW