Nieuws

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle nieuwsfeiten over ons bedrijf en onze producten.
April 2004 Hoge telefoonrekening? Laat uw KPN nota vrijblijvend analyseren door Van den Berg Telecom. Wij controleren of u op dit moment gebruik maakt van de meest gunstige voordeelregeling en adviseren u over mogelijke besparingen. U kunt uw KPN nota vrijblijvend naar ons faxen op nummer 0492-392304.
Juni 2003 Siemens lanceert een nieuwe modellenreeks draadloze toestellen. Een overzicht van deze toestellen vindt u op de pagina Draadloze Telefonie
Juni 2003 Wij zullen op 9 en 10 september 2003 deelnemen aan de Regio Business Dagen, een beurs gericht op onder andere het MKB. Op onze stand in het Beursgebouw te Eindhoven hebt u de gelegenheid kennis met ons bedrijf te maken. Wij hopen u te mogen ontmoeten!
April 2003 Van den Berg Telecom blijft haar assortiment uitbreiden. Ook voor de nieuwste draadloze headsets van GNnetcom kunt u bij ons terecht. U kunt deze headset zelfs een week gratis uitproberen. Neem hiervoor contact met ons op!
Maart 2003 Nieuw in het assortiment van Van den Berg Telecom: de GSM Gateway. Met deze gateway, die u combineerd met uw telefooncentrale, is het mogelijk om veel te besparen op de kosten van het bellen naar een mobiel nummer. Hiervoor maakt u gebruik van deze unit, waarmee u via een SIM kaart van mobiel naar mobiel gaat bellen.
Kijk voor meer informatie op de betreffende productpagina.
Januari 2003 Vanaf 27 januari 2003 lanceert de KPN een tweetal nieuwe producten; ISDN15 en ISDN20. Beide producten zijn zeer interessant voor het MKB en andere bedrijven met meerdere analoge aansluitingen en/of enkelvoudige ISDN aansluitingen. Meer informatie over deze producten kunt u vinden op de download pagina.
Januari 2003 Vanaf januari 2003 neemt Van den Berg Telecom een gedeelte van het klantenbestand van Hulsbosch Telecom over. Het gaat hierbij om de klanten met een vaste aansluiting. Deze klanten krijgen allemaal een brief met daarin een uitleg over de overname.
Mocht u meer informatie willen hebben over deze overname, neem dan gerust contact met ons op.
Januari 2003 Lancering nieuwe website Van den Berg Telecom
December 2002 -
Januari 2003
Tijdens het Winterpleinfestijn op het Ridderplein in Gemert heeft er aan het VVV kantoor een Mobotix camera gehangen, die elk kwartier plaatjes heeft gemaakt van de ijsbaan. Deze plaatjes waren vervolgens op deze site te bekijken.
Het Winterpleinfestijn mag gerust een succes genoemd worden en krijgt volgend jaar wellicht een vervolg!